Rüyada akrebin üstüne basmak

Rüyada akrebin üstüne basmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada akrebin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada akrebin üstüne basmak önemli işler yapacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada akrebe basmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne basmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamurun üstüne basmak sorunların birbiri ardına geleceğine, başarı için fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne basmak rızkının eksileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kezban

İyi geceler rüyamda bir derenin içinde büyük siyah akrepler doluydu bu akreplerin üzerinde çok yeni tanıdığım bir adam basıyordu … Akrepler bu adamın koyunlarını sokmuş ve öldürmüş yerde yatıyordu bu adamda o akreplerden hiç korkmayan üzerlerinde gezinen bir adam ve beni sürekli yanına çağırıyor