Rüyada kedinin üstüne basmak

Rüyada kedinin üstüne basmak günahlara, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada kedinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada kedinin üstüne basmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrebin üstüne basmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, imkânlarının azalacağına inanılır.

Rüyada timsahın üstüne basmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments