Rüyada hayalet avlamak

Rüyada hayalet avlamak kurtuluşu yakalayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada hayalet avlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada hayalet avlamak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hayalet cin görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hayalet görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın hayalet görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulur.

Rüyada aynada hayalet görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada evde hayalet görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Rüyada hayalet gemi görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini hayalet olarak görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments