Rüyada aslan avlamak

Rüyada aslan avlamak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan avlamak gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada aslan avlamak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada vampir avlamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada hayvan avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kalamar avlamak yapılan işte geriye düşüleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden balık avladığını görmek keyfe kavuşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada sırtlan avlamak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada karga avlamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments