Rüyada yıkık apartman görmek

Rüyada yıkık apartman görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalettir.

Rüyada yıkık apartman gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri üzebilir.

Rüyada yıkık apartman görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yıkık minare görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık tuvalet görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yıkık bina görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık yol görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına inanılır.

Rüyada yıkık mezar görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yıkık merdiven görmek riske atılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments