Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kısmetlerinin her daim açık olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalettir.

Rüyada evliya çelebi görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Rüyada evliya çelebiyi görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çelebi görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Rüyada süleyman çelebiyi görmek kısmetsizlik yaşayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalettir.

Rüyada evliya mezarı bulmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada evliyanın mezarını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments