Rüyada mezarlıkta evliya görmek

Rüyada mezarlıkta evliya görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ihanete uğrayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta evliya gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak insanlar arasında yüceleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarlığı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bilgi ile donanacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarında dua etmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya mezar görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezar taşı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments