Rüyada evliyanın mezarını görmek

Rüyada evliyanın mezarını görmek sağlıklı bir kişi olmaya, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada evliyanın mezarını gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada evliyaların mezarını görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya mezar taşı görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı bulmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Rüyada evliya mezarları görmek yardımın alınacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments