Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulur.

Rüyada apartman sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada apartman sahibi olmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet eder.

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman yaptırmak yeni işlere ve projelere gireceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük apartmanlar görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulur.

Rüyada ev apartman görmek konfor içinde olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan atlamak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine inanılır.

Rüyada apartman tepesine çıkmak yardıma ihtiyaç duyacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanlar görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments