Rüyada evlilik görmek

Rüyada evlilik görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evlilik gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada evlilik imza atmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Rüyada mutlu evlilik görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden evlilik teklifi almak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek yatırımlarının kar getireceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Rüyada evlilik görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments