Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine inanılır.

Rüyada evlilik dışı hamilelik gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek üzüntülü günler yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada evlilik dışı hamile görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Rüyada evlilik dışı bebek görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada evlilik dışı bebek doğurmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments