Rüyada apartmanda kedi görmek

Rüyada apartmanda kedi görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada apartmanda kedi gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada apartmanda kedi görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda olmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Rüyada apartman içi görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada apartman içinde olmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments