Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada evlilik dışı çocuğu olmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Rüyada evlilik dışı bebek görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada evlilik dışı bebek doğurmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, işlerinde aksama olacağına işarettir.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments