Rüyada evlilik dışı hamile olmak

Rüyada evlilik dışı hamile olmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, gelirinin de artmayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazancının katbekat artacağına işarettir.

Rüyada evlilik dışı hamile görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı çocuğu olmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik dışı bebek doğurmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments