Rüyada evli erkeğin evlendiğini görmek

Rüyada evli erkeğin evlendiğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada evli erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkekle evlenmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek kazancın çoğalacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments