Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, dünya malına kavuşulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada evli erkeğin evlendiğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada evli erkekle evlenmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalettir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments