Rüyada evli bir bayanla öpüşmek

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada evli bayanı hamile görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bayanın evlendiğini görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli bayanla evlenmek kurtuluşa ereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bayan görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments