Rüyada apartman çöktüğünü görmek

Rüyada apartman çöktüğünü görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, düze çıkacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada apartman çöktüğünü gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman girişi görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman sitesi görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada apartman tepesine çıkmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işarettir.

Rüyada kendi apartmanını görmek çok başarılı olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lüks apartman görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments