Rüyada evine yağmur yağmak

Rüyada evine yağmur yağmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada evin içine yağmur yağmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada evine yağmur yağmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek diplomalarının artacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments