Rüyada evinde kara kedi görmek

Rüyada evinde kara kedi görmek kazancın daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evinde kara kedi gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kafasının boşalacağına rivayet eder.

Rüyada evinde kara kedi görmek hayattan daha zevk alacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek kırgınlık yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kara kedi görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Rüyada kara kediyle konuşmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments