Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, imkânsızı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak iş hayatının tamamen bozulacağına, işinden ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak sevinç ve mutluluğa, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara köpek ısırması görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments