Rüyada evin içine su girdiğini görmek

Rüyada evin içine su girdiğini görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, evlatlarından memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine su girdiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada evine su girdiğini görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada evine köpek girdiğini görmek hırpalanacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evine yılan girdiğini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin evine girdiğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yetkili bir göreve atanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments