Rüyada evine su girdiğini görmek

Rüyada evine su girdiğini görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evine su girdiğini gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Rüyada evine su girdiğini görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada evine yabancı birinin girdiğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalettir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir gelir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine ayı girdiğini görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments