Rüyada evin içinde yengeç görmek

Rüyada evin içinde yengeç görmek allah katında günahlarının affolacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yengeç gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada evin içinde yengeç görmek gelirinin daimi olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada evinde yengeç görmek nitelik ve farklılık geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç kıskacı görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulur.

Rüyada yengeç pişirmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yengeç görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yengeç görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments