Rüyada eve taş atıldığını görmek

Rüyada eve taş atıldığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, insanlar arasında yüceleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve taş atıldığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada eve taş atıldığını görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş atıldığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine taş atıldığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, insan sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada evine taş atıldığını görmek garanti olacak makama oturacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments