Rüyada üzerine taş atıldığını görmek

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada eve taş atıldığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada taş atıldığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada cama taş atıldığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek şansa, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine taş atıldığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments