Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, masrafların altında kalacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada evine taş atıldığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş atıldığını görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada birine taş atıldığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada cama taş atıldığını görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments