Rüyada evde lağım görmek

Rüyada evde lağım görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde lağım gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada evde lağım görmek mal ve mülk sahibi olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada evde lağım faresi görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada lağım faresi öldürmek rahatının ve gelirinin artacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada lağıma düşmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada lağım çukuru kazmak sıkıntılı günler geçirileceğine, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada lağım deresi görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işarettir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments