Rüyada evde keçi görmek

Rüyada evde keçi görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada evde keçi gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada evde keçi görmek yeniden bir araya geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi çiftleşmesi görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada suda keçi görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek akıllı adımlar atacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçileri kaçırmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek büyük bir özgüven kazanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek keçi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hak yolundan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu ve keçi görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments