Rüyada ev tamiri yaptırmak

Rüyada ev tamiri yaptırmak işinde de hep başarılı olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ortağından ayrılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulur.

Rüyada ev tamiri yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Rüyada ev alıp tamir etmek mutlu olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evi tamir etmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eski ev tamir etmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evi tamir etmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada evde tamir yapmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek üzüleceğine, ağlayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalettir.

Rüyada ev tamir etmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada ev tamiri yapmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments