Rüyada ev tamiri yapmak

Rüyada ev tamiri yapmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kazançların artacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet eder.

Rüyada ev tamiri yapmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada evde tamir yapmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev tamiri yapmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Rüyada araba tamiri yapmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı tamiri yapmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada tamir yapmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tamir yapılan ev görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evi tamir etmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada tamir edilen ev görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments