Rüyada eski ev tamir etmek

Rüyada eski ev tamir etmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski ev tamir etmek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada eski ev tamir etmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada eski bir evi tamir etmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski evi tamir etmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski araba tamir ettirmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada tamir edilen ev görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Liana

satmis oldugum bir evi tamir ediyordum ve duzeltmeye calisiyordum,cok sevdigim ve kendimiz insa ettigimiz bir evdi eski kocamla, o evi birakip dis memlekete gitmistik,ici ferah ve aydinlikti fakat sokak aksam vaktiydi