Rüyada eşyalı ev aldığını görmek

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eşyalı ev aldığını gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek ailesinin de büyük olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yorulacağına delalet eder.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments