Rüyada yeni eşya aldığını görmek

Rüyada yeni eşya aldığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yeni eşya aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada eşya aldığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments