Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeni eşyalar aldığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşya aldığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eşya aldığını görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, istediği oranda da eğleneceğine işarettir.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments