Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşyalarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Rüyada kırılan eşya görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Rüyada kırılmış eşya görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments