Rüyada eşyasının kırıldığını görmek

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada eşyasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalettir.

Rüyada kırılan eşya görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işarettir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kırılmış eşya görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments