Rüyada kırılmış eşya görmek

Rüyada kırılmış eşya görmek sayılacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yeni işler yapılacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış eşya gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada eşyasının kırıldığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işlerinin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada eşyaların kırıldığını görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Rüyada eşyanın kırılmasını görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarının kırıldığını görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada kırılan eşya görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kırıldığını görmek adının her yerde geçeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış eşya görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments