Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments