Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntısının biteceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yiyip içeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, makamından olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak istediği evde oturacağına, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments