Rüyada bir yere uzanmak

Rüyada bir yere uzanmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere uzanmak gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada yere uzanmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere uzanmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltukta uzanmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa uzanmak hem eğleneceğine, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada yüzüstü uzanmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üstüne uzanmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle uzanmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments