Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, maddi varlığının çoğalacağına, dertleri biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaştığını görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak geçim sıkıntısına düşeceğine, yeni işlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle uyumak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar beraber olmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla çıktığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments