Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek ticarette ilerleyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek rakiplerini yeneceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek sorunlarının sona ereceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet eder.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments