Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek maddi yükünün artacağına, kişinin her işi severek yapacağına delalet eder.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments