Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, mutlu olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek kırgınlıkların geçeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek kazançların artacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işaret eder.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments