Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek şansın ve bahtının da açılacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek insanlardan uzaklaşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments