Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments