Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sağlığının geri geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak kişinin gönlünü alacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyada eski sevgilimle mesajlaşıyordum ve çok pişman olduğu söylüyordu.

İbrahim

Eski sevgilimi gördüm ve arkadaşlarım mesaj atmamı istiyordu (sevdiğim bir kız)