Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, koltuğunun yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak sorunların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments