Rüyada eski sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgilisiyle görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili evlenmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini bir başkasıyla görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments